Aktuális

Hasznos információk az első Decathlon Kerékpáros Családi Naphoz

Hasznos tudnivalók, információk az I. Decathlon Kerékpáros Családi Nap kapcsán:

Aki előregisztrált az eseményre, külön sátorban tudja átvenni a rajtszámát. A nyilatkozatot hozzátok magatokkal kitöltve, aláírva, így ezt egyszerűen le lehet adni a helyszínen.
Aki nem regisztrált elő, a regisztrációs sátorban tudja megtenni, majd a nyilatkozat kitöltését követően veheti át a rajtszámát.
Az előregisztrálók között külön ajándékkártyákat sorsolunk a helyszínen a nap folyamán, valamint az összes tókerülésen induló között is további ajándékkártyákat sorsolunk 3 alkalommal a színpadnál. A fődíj egy 100.000 Ft értékű B’twin kerékpár. Aki nincs jelen már a sorsoláskor, kipostázzuk a megnyert ajándékkártyát a regisztrációkor megadott címre.
A nap folyamán számos programmal várjuk az érdeklődőket. Érdemes figyelni a programokat, ugyanis ezek között is lesznek versenyek, ahol díjazzuk a résztvevőket.

A saját kerékpárral érkezők számára lehetőséget biztosítunk a kerékpár megőrzésére a rajtszám átvétele, átöltözés vagy a programokon való részvétel ideje alatt. A helyszínen kerékpártárolók is találhatók, de kérünk, hozzatok magatokkal lakatot, mellyel le tudjátok zárni a kerékpárotokat. Ez nem őrzött tároló, egy kollégánk azonban segíteni fog az elhelyezésben, ő folyamatosan elérhető lesz ott.

Nem fog lemaradni a tókerülésről az sem, aki nem rendelkezik saját kerékpárral, hiszen teszt kerékpárokkal is készülünk, melyeket ki lehet kölcsönözni egy személyes okmány letételével.

Ezen kívül szerviz ponttal is készülünk nektek, ahol szakképzett kollégáink segítenek a beállításban, kisebb szervizelésben

A megfelelő védőfelszerelésről ne feledkezzetek meg!

A helyszínen van lehetőség átöltözésre, a Korzó teraszán nyitjuk meg számotokra a női és férfi öltözőt és mosdókat. Kollégáink bármikor adnak információt, útmutatást ezzel kapcsolatban.

A 28 km-es túrán résztvevőket a rajt/cél területén frissítővel várjuk. Pákozdon is várunk titeket, hogy felfrissülten tekerjétek le a hátralévő kilométereket.
A Korzó területén ekkor már nyitva lesznek a büfék, itt is tudtok étkezni.

A 28 km-es túra Gárdony- Agárd irányba halad, végig kerékpáros úton. Kollégáinkra számíthatsz azokon a pontokon, ahol az úttesten kell áthaladni. Felvezető és záró biciklisek fogják végigkísérni a mezőnyt. Autóval is körbemennek munkatársaink, akik segítenek szükség esetén!
A táv első fele a könnyebb, érdemes a második felére tartalékolni az energiát. Ne feledkezzetek meg a megfelelő folyadékfogyasztásról, megfelelő étkezésről előtte is! Ne fogyjon el az erő a több emelkedőt tartalmazó út második felére!
A Velencei-tónál érdemes egy könnyű széldzsekivel is készülni.

Nem megfelelő időjárási körülmények – erős szél, tartós, erős esőzés – esetén május 5-én rendezzük meg az eseményt. A rendezvény hetében folyamatosan figyeljük a várható időjárást és nem kedvező előrejelzés esetén értesítjük a jelentkezőket a halasztásról!

A weboldalunkon, a Decathlon Magyarország Facebook oldalán is közzétesszük a legfrissebb információkat április 26-án.

Kapcsolódó rendezvény