Aktuális Velence

Töltsd velünk a nyarat a Velence-korzón!

Június közepétől hétvégente leköltözünk a Velencei-tó partjára. Töltsd velünk a nyarat a Velence-korzón! Változatos sporteseményekkel várunk kicsiket és nagyokat, vegyél részt kerékpáros tesztnapunkon, játssz nyereményjátékainkon, próbáld ki a  Stand Up Paddle-t és érezd jól magad!

VÍZI SPORT NAP

2018. július 14., Decathlon Velence-korzó


Soha nem Stand Up Paddle-ztél még? Itt az ideje, hogy szakértő kollégánk segítségével próbáld ki a deszkáinkat! Vásárolnál, de nem tudod mi a neked legmegfelelőbb, mi ebben is segítünk. Ha már belejöttél indulj el vízi ügyességi és sor versenyünkön. Amennyiben komolyak a szándékaid regisztrálj előre honlapunkon és foglald le időpontra SUP-unkat vagy kajakunkat.

ITIWIT tesztnap részletek

KIPSTA NAP

2018. július 7., Decathlon Velence-korzó


Oroszország helyett, mi most a Velence korzón keressük a kis bajnokokat! Dekázó versennyel, célba rúgással, ügyességi pályával várunk minden 18 év alatti érdeklődőt! Tippeld meg helyesen a győztes országot és nyerj egy Kipsta ajándékcsomagot, a tipp leadás feltétele a feladatokban való részvétel. A részvétel ingyenes helyszíni regisztrációhoz kötött.

Kipsta

 

B’TWIN MTB KERÉKPÁROS TESZTNAP

2018. július 1., Decathlon Velence-korzó


Szeretnél komolyabb hegyikerékpárt magadnak, de még nem tudtál a márkák közül dönteni? Itt az alkalom, hogy a Rockrider haladó kategóriás mountijait kipróbáld! Akkor várunk Téged is 2018. július 1-én a  Velence-korzón!

A kerékpárok kölcsönzése, tesztelése ingyenes! Egy személyes okmányt szeretnénk kérni a kölcsönzés, tesztelés idejére letétként.

QUECHUA NAP

2018. június 23., Decathlon Velence-korzó


Fresh&Black sátor az új divat, de mit is takar ez pontosan? Ismerd meg ezt az új technológiájú sátrunkat és ha megtetszett akár meg is vásárolhatod üzletünkben.

Teszteld magad és nyerj a Quechua kvízzel! Ha nem tudod, hogy kell összehajtani másodperces sátrainkat mi megtanítunk rá és akár már össze is mérheted másokkal tudásod. Egész napos rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Regisztráció a helyszínen, bármikor a nap folyamán.

Quechua és Forclaz

B’TWIN ORSZÁGÚTI KERÉKPÁROS TESZTNAP

2018. JÚNIUS 17., Decathlon Velence-korzó


Szeretnél komolyabb kerékpárt magadnak, de még nem tudtál a márkák közül dönteni? Itt az alkalom, hogy a B’Twin haladó kategóriás kerékpárjait kipróbáld, akár egy Carbon vagy tárcsafékes országúti vagy MTB bringával tekerheted körbe a tavat. Regisztrálj előre és foglald le magadnak a megfelelő kerékpárt!
A kerékpárok kölcsönzése, tesztelése ingyenes! Egy személyes okmányt szeretnénk kérni a kölcsönzés, tesztelés idejére letétként.

További részletek az eseményről

Kapcsolódó rendezvény